Licencelés

Az Órarendhez több féle licence-et is kínálunk, melyekhez különböző funkciók tartoznak. Közös bennük, hogy az alap licence 2 éves időtartama után, évenként lehet kérni a licence hosszabítását. Ha ezt mégsem szeretné, a korlátozott Basic csomagot bármikor tudja használni.

Csomagjaink

Basic

Standard

Pro

Alap licence (2 év)

154 000,- Ft
(121 260,- Ft + 27% ÁFA)

Licence hosszabbítás (1 év)

52 899,- Ft
(41 653,- Ft + 27% ÁFA)

139 900 Ft
(110 158,- Ft + 27% ÁFA)

Asztali alkalmazás

Mobil alkalmazás

Osztály nyilvántartás1

Osztályzás1

Hiányzás nyilvántartás

Interaktív órák és tesztek2

Órarend közzététele3

Helyettesítések közzététele

Teljes iskola weboldal4,5

Fotógalériák6

Technikai támogatás

Helyettesítés

XML Export (KRÉTA)

Elektronikus hírdetőtábla

Online tárhely

Osztálypénztár

Prezentációk, blogok, reklámok

 • Korlátlan
 • Korlátozott, részletek a megjegyzésekben
 • Nem elérhető

Megjegyzések

 1. Minden nyomtatás vízjellel ellátott
 2. Legfeljebb 30 tanáronként
 3. Legfeljebb 1-et
 4. Legfeljebb 2 rögzített kinézet
 5. Legfeljebb 10 szöveges oldal
 6. Legfeljebb 300 fotó

Alap licence

A rendszer használatának kipróbálásához a Basic csomag tökéletes. Viszont az éles és mindennapi használathoz a korlátjai miatt nem ajánljuk. Az Alap licence-el egy már megtapasztalt, kipróbált rendszer korlátozásaitól tud megvállni 2 évre.

Licence hosszabbítás

A 2 éves alap licence lejárta után egy kedvezményes áron tudja meghosszabbítani a már bejáratott órarend kezelését. Ráadásul minden év februárjától a következő év július 31-ig (iskolaév végéig) tudja a licence-et meghosszabbítani.

Asztali alkalmazás

A Windows alapú alkalmazással lehetősége van rá, hogy a webes Órarend nélkül is tudjon használni számos funkciót laptopjáról vagy asztali számítógépéről.

Mobil alkalmazás

Az iOS-es és Android-os alkalmazással lehetősége van rá, hogy a webes Órarend nélkül is tudjon használni számos funkciót mobiljáról.

Osztály nyílvántartás

Visszajelzi az órarendben végrehajtott változásokat. Csak válassza ki a tanóra témáját, és máris ellenőrizheti a tanulók részvételét. Így az unalmas adminisztrációból egy hasznos funkció lesz. A szülők jobban tájékozottak lesznek arról, mit tanultak gyermekeik, a nehezebb témákban segíthetnek is nekik.

Osztályzás

Jutalmazza a diákokat osztályzatokkal, pontokkal, százalékokkal, ... A diákok és szüleik azonnal értesítést kapnak az új osztályzatról a telefonjukon. Rugalmas beállításainkkal tisztességes szabályokat állíthat be az adott feladat súlyának kiszámításához a záró értékeléshez. Az átlagos és a végső értékeléseket automatikusan elvégzi.

Hiányzás nyilvántartás

A szülők tájékozódni szeretnének gyermekeik iskola látogatásáról. Tájékoztassa őket a gyermek iskolába érkezéséről vagy az iskolából való távozásáról. Egyszerűsítse saját munkáját a hiányzások összegzésével.

Interaktív órák és tesztek

Mutassa be tananyagait interaktív táblán vagy projektoron. A diákok okostelefonjukon keresztül csatlakozhatnak az előadáshoz, és válaszolhatnak az előadás kérdéseire. Az rendszer kiértékeli a válaszokat és elmenti az Eredmények közzé.

Órarend közzététele

Tegye elérhetővé az iskola órarendjét a tanárok, a diákok és a szülők számára, teljesen online. Ezzel rengeteg időt és félreértést megspórol!

Helyettesítések közzététele

A rendszer azonnal értesíti a tanárokat, diákokat (és szülőket) a  helyettesítési változásokról, amelyek őket érintik.

Teljes iskola weboldal

A rendszerben összeállítható weboldalakat kifejezetten iskolák számára tervezték. Egy hír vagy egy galéria feltöltésekor mindenki értesítést kaphat. Bármit könnyen közzétehet és nincs szükség előzetes tapasztalatra a használatához.

Fotógalériák

A rendszerben összeállítható weboldalakat kifejezetten iskolák számára tervezték. Egy hír vagy egy galéria feltöltésekor mindenki értesítést kaphat. Bármit könnyen közzétehet és nincs szükség előzetes tapasztalatra a használatához.

Technikai támogatás

Problémája akadt valamlyen funkcióval vagy csak épp nem tudja, hogyan tudna megoldani egy problémát? A támogatásunkkal semmi sem lehetetlen!

Helyettesítés

Az Órarendben csak meg kell adnia, hogy kit kell helyettesíteni és a rendszer máris tanácsot ad, ki lenne a legjobb helyettesítő tanár - de szabadon választhatja ki saját jelöltjét is. Minden változtatás automatikusan bekerül az nyílvántartásokba és kimennek az értesítések.

XML Export (KRÉTA)

Más által készített programokhoz (pl. tanulónyilvántartás) szükség lehet az aScÓrarend és az adott program közötti adat átadáshoz. Ehhez az adatokat egy XML fájlba kell exportálni, amit már az adott programban be lehet importálni.

Elektronikus hírdetőtábla

Jelenítsen meg valami fontosat  mindenkivel azonnal, vagy  folyamatosan az iskolai TV képernyőkön.

Online tárhely

Tegyen közzé bármilyen Word, Excel vagy Video fájlokat. Az online tárhely segítségével mindig mindenhol elérheti őket!

Osztálypénztár

Adja meg a fizetendőket, majd küldjön értesítéseket a szülőknek. Importálja a befizetéseket egy bankszámláról, melyeket automatikusan meg tud feleltetni. A fizetési rendszer (integrált webáruház) rengeteg munkát takarít meg, és felszabadítja tanárait a pénzgyűjtéstől.

Prezentációk, blogok, reklámok

Adjon megkapó elemeket az iskola honlapjához vagy épp bővítse funkcionalitását a különleges igényeknek megfelelően.

 • +36 20 943 4676
 • 1096 Budapest,
  Sobieski János u. 15/C