info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

MrSoft Oktatási és Kereskedelmi Kft.

Bemutatkozunk

Az MrSoft Kft. 1990 óta foglalkozik szoftver fejlesztéssel és értékesítéssel

1998 óta több nagyszerű terméknek lettünk a magyarországi forgalmazója:

Magyarországon 1998 óta közel 10 éven át, évente 10-15 országos kiállításon, ismert konferencián mutattuk be kínálatunkat az ország különböző városaiban, helyszínein, nagyon széles körben.

aScÓrarend program

aScÓrarend generáló szoftver az általános és középiskolák számára. A Szlovák gyártónak a termékeit világ közel 200 országában kb. 200.000 iskola használja jelenleg is. Kínálatunk 1998 óta megtekinthető az MrSoft saját tulajdonú oldalán

SuliBolt.hu

Magyarországon kb. 1.800 általános és középiskola használja.
Amit egy iskola vagy oktatási rendszer kívánhat, de még a ki sem gondolt dolgokat is megvalósították a közel 35 éve folyó folyamatos fejlesztéssel. Több ország (pl. Szlovákia, Brazília) egy tételben megvásárolta az összes oktatási intézménye számára.
Magyarországon a visszajelzések alapján a legkedveltebb órarend generáló.


Szoftverfejlesztésünk kiemelkedő eseményei:

1998 tavaszán a hannoveri CeBit'98 és a CeBit'99 magyar standjának 14 résztvevő cége közül az egyik kiállítója voltunk.
Az MrSoft.hu oldal mutatta be naponta a magyar stand résztvevőit és a CeBit'98 legnagyobb újdonságait a kiállításról feltöltött digitális fotókon, emiatt a honlapunk magyarországi látogatottsága az egekbe szükött! (Az első digitális, nagyközönségnek szánt fotó és videó berendezéseket abban az évben mutatták be, azon a kiállításon! Mi egy mobil telefon méretű Nikon kamerával készítettük a fotókat.)
Ez a kiállítás volt akkor a Világ legismertebb, legnagyobb számítástechikai és irodatechnikai kiállítása. Mérete: 420.000 nm kiállítási terület (abban az időben a Hungexponak 12.000 nm kiállítási területe volt).

1998 nyár végén szintén a Magyar stand egyike voltunk Istambulban (CeBit stílusú óriás kiállításon), ahol abban az évben a magyarok voltak a díszvendégek.
1998 ősszén a brünoi szoftverkiállításon saját standdal voltunk jelen.


A kiállított szoftverünk a MissContAct Manager volt, ami a kereskedőknek és MLM-eseknek volt nagyon hasznos eszköz a munkájukhoz. Több, a kisvállalkozások tevékenységét segítő szoftvert fejlesztettünk. A szoftverfejlesztési tevékenységünk az internet rohamos fejlődésével és a rá végzett fejlesztések ugrásszerű térnyerésével abbamaradt


OA-Sodat PC védelem, amit az iskolák tettek itthon sláger termékké. A diákok csínytevéseit óra végén egy gép újraindítással nullázni lehetett.

A CodeMeter hardverkulccsal - CodeMeter.hu - másolásvédelmet kínáltunk oktatási intézményeknek az akkor elterjedt digitális táblákhoz. Segítségével a tanárok által készített oktatási anyagokat (PDF, Videó) piacképessé tettük, amivel az egyes tanárok bevételhez jutottak - a legtöbb iskola érdeklődött irántuk. A termékek licenceit az általunk fejlesztett és üzemeltetett LicenceShop.eu webáruház kínálta.


Romániai cégünk (MrSoft.ro 2006-2010) 2007-ben észrevette, Romániában abban az időben megszünt a szoftverek kínálata kiállításokon, ezért több nagyvárosban Software RoadShow keretében SoftTrade.eu névvel kéthetente más-más nagyvárosban szerveztünk egy-egy napos kiállításokat több évben, amire az ország minden pontjából szívesen jöttek a fejlesztők és a vásárlók is - unikum volt.

Bulgáriai cégünk (MrSoft.bg 2008-2009) ugyan ezt a portfóliót kínálta Romániával majdnem párhuzamosan, de ott a piaci körülmények miatt (akkor talán az egyik legnagyobb illegális szoftverhesználat volt Európában) szinte nem volt vásárlónk, így másfél év után kivonultunk.

Horvát cégünk (MrSoft.hr 2009-2009) ugyan ezt a portfóliót kínálta. Sajnos a horvát bürokrácia erős ellenállása a külföldi cégekkel és a piaci körülmények miatt a kínálatunkat nem keresték, így alig egy év után kivonultunk.


Geo5 - Cseh geotechnikai szoftver.
A világon igen kevés ilyen jellegű szoftver van, pedig a gátak, rézsűk, mélygarázsok, házak alapozása, metrók és minden mélyépítési tevékenység alapvető szoftvere.
Pl. a Kálvin téri 4-es metró építkezést és a prágai metró alagutakat is ezzel a szoftverrel tervezték. A nagyon kedvező ára miatt nagyon sok, ezen a területen dolgozó magyar kis és középvállalkozás is használja.


Rövidebb-hosszab ideig több neves külföldi és feltörekvő magyar szoftver és hardver termék forgalmazói voltunk. Vittük őket sok kiállításra, konferenciára.
Néhány, a fejlesztését általunk anyagilag támogatott termékünknek saját weboldala is volt: NandSoft.eu, Protection.hu, LicenseShop.eu, SoftTrade.ro, NanoShield.hu, NanoShield.ro, stb.).

Várjuk érdeklődőinket, vevőinket - már több, mint 30 éve
mint hiteles, megbízható vállalkozás!

SuliBolt.hu, CodeMeter.hu - tulajdonosa, üzemeltetője az MrSoft Kft.