info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
#

Go-Online Trend

az aSc fejlesztő csapata egyre jobban átáll az Online használat fejlesztésére.
Ez az eredményezi, az offline (azaz a PC használatra) egyre kevesebb, minimális fejlesztést végeznek. Több funkció (pl. Helyettesítés, igen nagy teljesítményű, hatékony generálás, több készítő személy egyidejű kiszolgálása ugyan ahhoz az órarendhez) csak itt elérhető már most is.

Az Online rendszerrel megszűnik a több gépre telepítés kényszere ahhoz, hogy a több felhasználó, az otthonról is és az iskolában is ezzel munkát végzőnek fájlokat kelljen zsebben ide-oda szállítani. Helyette azok, akiknek feladata az adatfelvitel, az órarend összeállítása, generálás, mindíg csak egy helyre kell dolgozzanak - az internetes eléréssel. Ha mégis szüksége lenne offline adattárolásra, a kész adatállományt exportálhatja egyéb felhasználáshoz.


2021 PC újdonságai

1. Online, és a PC-n is azonos alapú verziók

Mind az online, mind a PC alapú alkalmazáshoz azonos felpítésű aScÓrarend használatot kínálunk. Kiválaszthatja, melyiket szeretné használni, az adatok kompatibilisek, így gyorsan válthat is a két platform között.

#


2. Javított ellenőrzés

A korlátok az ellenőrzésben most csoportosítottak a fontosság és kiegészítő paraméterek szerint, hogy tisztán lássa, a megoldások közül hány van közel a kívánt célhoz. Például látható, hány tanárnak van 5 hiánynál több, melyet fontos korlátozásként határoztak meg, és hánynak van több mint 2 hiánya, amelyet alacsony fontosságú korlátozásként határoztak meg.

#


3. Fejlesztették a kibővített teszteket

A szoftver most több problémát keres az órarendjében, és jobban ellenőrzi őket. Ha az órarend tartalmaz valami megoldatlan részt, akkor a kibővített tesztek gyorsabban találják meg.

#


4. Új szűrők a fejlett kártya kapcsolatban

A fejlett kártyakapcsolatoknak most további szűrői vannak, melyek feltételekre és hetekre alkalmazhatók.

#


5. Új szűrők a fejlett kártya kapcsolatban

A fejlett kártyakapcsolatoknak most további szűrői vannak, melyek feltételekre és hetekre alkalmazhatók.

6. Jobb támogatás a különböző hosszúságú és feltételű órákhoz

7. Javítások a felhő órarend generátorban


További segítségek - angol nyelven

Help - Edupage.org




#

#

#