info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
#

aScTávoktatás az EduPage használatával

Az Európában jelenleg terjedő vírusfertőzésről szóló hírek manapság nagy figyelmet kapnak.
Mindannyian hisszük, hogy a helyzet nem lesz olyan drámai. Abban az esetben azonban, ha iskoláját hosszabb ideig ideiglenesen bezárták, az EduPage eszközöket kínál a hallgatók továbbképzésének folytatására. Különösen fontos a záróvizsgara felkészülő hallgatók számára.

Minden tanár hozzáférhet egy komplex e-learning modulhoz az EduPage-ban, hogy hatékonyan kihasználhassa azt az időt, amelyben a hallgatók nem lehetnek jelen az iskolában.

A tanárnak nem kell online eszközt keresnie, hogy segítse őket az egész osztály összekapcsolásában egy online órával. Egyes hallgatók problémákat tapasztalhatnak az internetkapcsolatban, mások fejhallgatóval, másoknak újra kell indítaniuk a számítógépeiket. Az óra lezárul, mielőtt minden technikai problémát megoldanak, és egy másik osztály már vár, hogy csatlakozzon a következő órához. Sőt, ha a családban több gyermek van, akkor nem tudják egyszerre használni a családi számítógépet. Az EduPage segítségével elkerülheti ezeket a problémákat.

Az EduPage-t már a tanárok és a hallgatók is használják. A tanár könnyedén elkészítheti a tananyagokat, majd hozzárendelheti azokat a hallgatókhoz. A hallgatók saját időben dolgoznak az anyagokon, pl. amikor hozzáférnek a számítógéphez. Alternatív megoldásként a szülők kinyomtathatják az anyagokat, és hazavihetik a diákok munkájához. Még akkor is, ha egy diák megbetegedett, később megtalálhatja az anyagokat az EduPage-ban, mivel az anyagokat a tervben hozzárendelték a tanítási témákhoz. Az anyagok az EduPage mobilalkalmazásban is megjeleníthetők és felhasználhatók.

A tanár áttekintést kaphat a hallgatók munkájáról, és további kérdéseket tehetnek fel számukra, hogy megtudják, a hallgatók megragadták-e a témát.

Például a matematikában a tanár a matematikai feladatokat különféle matematikai feladatokhoz rendeli. Áttekintést kapnak azokról a témákról, amelyekkel a hallgatók problémákba ütköznek. Amikor a diákok visszatérnek az iskolába, a tanár csak a kérdésekre összpontosíthat. Minden bizonnyal jobb, ha a hallgatók otthon gyakorolnak, mint az iskolába való visszatérés után különféle délutáni órákat kellene szervezni.


Hogyan lehet a legjobban felhasználni az időt

amikor a diákok nem jöhetnek be az iskolába?

Az oktatók által az EduPage-ban készített összes anyag felhasználható többször is a következő iskolai években. Nem kell egyiket sem keresnie, mivel minden anyagot az adott tanterv egy adott témához rendelt, és készen áll az órára történő felhasználásra.

Az iskola vezetőségének áttekintése van az összes tananyag hozzárendeléséről az EduPage rendszergazdai fiókjában. Az Eredmények szakasz információkat tartalmaz egy adott téma lefedett témáiról. Megtekintheti a hallgatóknak rendelt anyagokat, és ellenőrizheti egy adott hallgató vagy osztály eredményeit. Nézze meg, hogy a hallgatók megragadták a témát és területeket, amelyek továbbra is problémákat okoznak számukra.
Egyik diák sem fog lemaradni.


Hozzárendelt tananyagok áttekintése

Annak érdekében, hogy minden zökkenőmentesen működjön, ne feledje, hogy a diákoknak és szüleiknek hozzáférési fiókra van szükségük az EduPage eléréséhez. Érdemes megnézni most, hogy megkapták-e a bejelentkezési információkat.


Hallgatói fiók létrehozása az EduPage programban


Help - További információk (nagyon sok)
#

#

#