info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

XML export

Más által készített programokhoz (pl. tanulónyilvántartás) szükség lehet az aScÓrarend és az adott program közötti kommunikációra, amit egy un. XML exportálással lehet megvalósítani.

Az XML exportáláshoz egy regisztrációs kód (kiegészítő licenc) szükséges (jelenleg ingyenes, de a támogatási időhöz kötött), melyhez az alábbiak szükségesek:

- A teljesértékű licenc vásárlásakor - 2 éves a támogatás,

- vagy a támogatási licenc frissítése (pl. Éves Támogatás + Online Standard vagy Online PRO) - 1 éves támogatás

- A támogatási idő a licen kifizetése után érvényes, de a megrendelésében kérhet konkrét kezdési dátumot is, pl: 07.01 vagy 08.01

- Olyan számítógépre érdemes feltelepíteni a Demo oldalról letölthető programot, melyen a következő időben nem szeretnének hardver változtatást végrehajtani és az operációs rendszert sem szeretnék újra telepíteni (emiatt lehetőleg ne az iskola szerverét válasszák erre a feladatra)

- Az így telepített verziónál el kellene végezni a regisztrációs adatok megadását (ha még nem tette volna meg)

- A Súgó - Info ablak (Órarend névjegye) képernyő mentését kellene elküldeni számunkra e-mail-ben (info (at) mrsoft (pont) eu - ne másolja, gépelje a szokásos forma szerint)

- Ez az XML export kód csak az adott számítógépen lesz használható (minden gépen az info ablak tartalmaz egy egyedi, 8 jegyű számot, ez az adott gép azonosítója az XML export kódnál - ezért nem lehet más gépen használni a küldött, "C" végű licencet)

FONTOS INFORMÁCIÓ

A Windows 10 frissítése miatt (más, új operációs rendszer kerül a gépre) megváltozik a gép licenc azonosítója (info ablakban), ezért a kapott XML export kód érvénytelen lesz!

Ennek elkerüléséhez kapcsolja ki(!) a W10 frissítési lehetőségét
vagy az XML export kóddal dolgozó programot telepítse olyan gépre amin régebbi rendszer fut (pl: W7, 8, 8.1, virtuális gép, Linux, MacOS) amit lehetőleg szintén nem kell engedni a frissítést) és erre a gépre kérje meg az XML export kódot.

(Ezzel elkerülhető a sorozatos kódkérés, új regisztráció, ami mindkettőnknél problémákat, nem kívánt várakozásokat okozhat)Jutalmazott Tudatosság

Felelős Marketingrendszer (szabadalmaztatott) ahol az etikus cégek a fogyasztókat jutalmazzák tudatosságukért

Tudatos Választás