info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

XML export

Más által készített programokhoz (pl. tanulónyilvántartás) szükség lehet az aScÓrarend és az adott program közötti kommunikációra, amit egy un. XML exportálással lehet megvalósítani.

Az XML exportáláshoz egy regisztrációs kód (kiegészítő licenc) szükséges (jelenleg ingyenes, de a támogatási időhöz kötött), melyhez az alábbiak szükségesek:

  • A teljesértékű licenc vásárlásakor - 2 éves a támogatás,

  • vagy a támogatási licenc frissítése (pl. Éves Támogatás + Online Standard vagy Online PRO) - 1 éves támogatás

  • A támogatási idő a licenc kifizetése után érvényes, de a megrendelésében kérhet konkrét kezdési dátumot is, pl: 07.01 vagy 08.01

  • Olyan számítógépre érdemes feltelepíteni a Demo oldalról letölthető programot, melyen a következő időben nem szeretnének hardver változtatást végrehajtani és az operációs rendszert sem szeretnék újra telepíteni (emiatt lehetőleg ne az iskola szerverét válasszák erre a feladatra)

  • Az így telepített verziónál el kellene végezni a regisztrációs adatok megadását (ha még nem tette volna meg)

  • A Súgó - Info ablak (Órarend névjegye) képernyő mentését kellene elküldeni számunkra e-mail-ben (info (at) mrsoft (pont) eu - ne másolja, gépelje a szokásos forma szerint)
    Info ablak képernyő mentésének elküldése nélkül a kérést nem lehet teljesíteni

  • Ez az XML export kód csak az adott számítógépen lesz használható (minden gépen az info ablak tartalmaz egy egyedi, 8 jegyű számot, ez az adott gép azonosítója az XML export kódnál - ezért nem lehet más gépen használni a küldött, "C" végű (Computer) licencet)

FONTOS INFORMÁCIÓ

A Windows 10 frissítése miatt (más, új operációs rendszer kerül a gépre) megváltozik a gép licenc azonosítója (info ablakban), ezért a kapott XML export kód érvénytelen lesz!

Ennek elkerüléséhez az XML exportálási művelet elvégzésének céljára (kb. 1 perc) az aScÓrarend programot javasolt olyan gépre (is) telepíteni, amin régebbi rendszer fut pl: W7, W8, W8.1, virtuális gép, Linux, MacOS) és itt lehetőleg szintén nem kell engedni a frissítést. Majd erre a gépre kérje meg az XML export kódot.

(Ezzel elkerülhető a sorozatos kódkérés, új regisztráció, ami mindkettőnknél problémákat, nem kívánt várakozásokat okozhat)Jutalmazott Tudatosság

Felelős Marketingrendszer (szabadalmaztatott) ahol az etikus cégek a fogyasztókat jutalmazzák tudatosságukért

Tudatos Választás