info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

aScÓrarend - Online

Mi a lényege?

Az aScÓrarend Online egy web alapú bővítése az Ön gépén futó aScÓrarend programnak (vagyis önállóan nem futtatható termék).

Olyan funkciókat kínál, melyek segítik:

  • órarendek létrehozását, egyszerre több tanár közreműködésével,
  • online mentés (az órarend tárolása az interneten),
  • helyettesítési információk megosztása,
  • órarendek megosztását (közzétételét),
  • tanárok napi beosztása,
  • felhőben generálás,
  • más funkciók.
Nem kell installálni és fentartani

Az aScÓrarend Online egy bármely internet böngészőből elérhető megoldás. A program az aSc Szerverein érhető el, így Önnek nem kell installálni és karbantartani semmit a saját szerverén. Az aSc jelenleg több mint 150.000 iskola számára kezeli (hostolja) a webes órarend oldalait.

Biztonság

Minden jelszóvédett. Öntől függ, melyik tanárának, tanulójának vagy látogatójának ad hozzáférést az órarendjei, helyettesítési adatai megtekintéséhez.

Online tárolás - mentés

Ön tárolhatja / megnyithatja / mentheti az órarendjeit az online tárolást használva. Ezt a tárolót használhatja az órarendje könnyű átviteléhez és mentéséhez:

  • Hogyan tárolhatom az órarendem az online tárolón
  • Hogyan nyithatom meg az órarendem az online tárolóról
Órarend elküldése a tanárnak

Ha már az órarend tárolva van az online tárolón, elküldheti más tanároknak is. Minden tanár jelszava automatikusan hozzárendelődik és Ön eldöntheti, a teljes órarendet lássák vagy csak a sajátjukat.

Órarend publikálása

A végső órarendet publikálhatja. A közzététel folyamán megadhat érvényeségi idő korlátot, több órarendet is publikálhat, melyek az iskolaév különböző szakaszaiban érvényesek. A tanárok értesülnek az órarend online elérhetőségéről, megtekinthetik bármikor a jelszavuk használatával. Ezenkívül megjegyzéseket adhatnak hozzá és ki is nyomtathatják.

Helyettesítés

Ha az iskolája használja az aScHelyettesítés programrészt, azt közvetlenül feltöltheti az online változatba. A tanárokat értesítheti róla, a diákok megtekinthetik mi változik az adott napon. Ha van egy közzétett órarendje, a helyettesítés változásai automatikusan megjelennek benne, így mindenki a frissített órarendet tekintheti meg - online.


Jutalmazott Tudatosság

Felelős Marketingrendszer (szabadalmaztatott) ahol az etikus cégek a fogyasztókat jutalmazzák tudatosságukért

Tudatos Választás