info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676

EduPage - aScÓrarend Online

173 ország, 150 000 iskola, 100 szolgáltatás 1 rendszerben

Költsége: 0,23 EUR (kb. 84 Ft) +27%ÁFA = 112 Ft /nap /iskola!

Teljes iskolarendszer

Az EduPage egy felhőalapú iskolavezetési rendszer, amely teljes mértékben integrálva van a világ vezető Órarend kezelő szoftverével. A jó Órarend döntő fontosságú az iskolai feladatok többségében - a tananyag megadásától, a látogatottság nyomon követésétől, a szobafoglalástól, a házi feladatok elvégzésétől - az e-learningig.
Mivel az órarend naponta változik, létfontosságú a zökkenőmentes integráció a többi iskola folyamataival. Az EduPage számos funkciót kínál, ezek közül csak néhányat használhat, de a szinergia valódi ereje ragyog, ha többet vagy ideális esetben mindegyiket elkezdi használni.

aScÓrarend online
aScÓrarend online

Mobil alkalmazás

Az EduPage Mobil Alkalmazás lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat hajtson végre hatékonyan, melyek eddig gyakorlatilag lehetetlenek voltak. Vigye be az adatait a mobil alkalmazásban. Ez automatikusan megjelenik minden érintett személy számára.


Tovább - Angol oldalra

aScÓrarend

Az aScÓrarend a világ vezető szoftvere az iskolák órarendjének elkészítésében. Úgy tervezték, hogy több mint 170 ország több ezer iskolájának igényeit kielégítse. Nagyon valószínű, hogy még egy sajátos igényeinyű iskola számára is minden válasza megfelelő lesz.


Tovább
aScÓrarend online
aScÓrarend online

Nagy teljesítményű automatikus generátor

Napokat tölthet kézi munkával - vagy használhatja az aScÓrarend táblákat, amelyek 5 perc alatt elvégzik ugyanazt a munkát. És ha egy mániás kolléga vagy igazgató új kéréssel érkezik - nem probléma. A munka napok helyett ismét csak 5 percet vesz igénybe.

Helyettesítés

Kezelje a helyettesítéseket online. Az Órarend elkészítése után csak meg kell adnia a hiányzókat. Az EduPage tanácsot ad, ki lenne a legjobb helyettesítő tanárnak - de szabadon választhatja ki saját jelöltjét. A weboldalon és a mobiltelefonon való közzététel mellett minden változtatást automatikusan beírnak az osztálynaplókba és a naptárakba.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Ossza meg az órarendet és a helyettesítést

Az iskola órarendjét tegye elérhetővé a tanárok, a diákok és a szülők számára. Az EduPage értesíti őket a mindennapi helyettesítési változásokról, amelyek személyesen is érintik őket.

Minden a weboldalon

Számítson jobban iskolája weboldalára. Az EduPage weboldalakat kifejezetten iskolák számára tervezték. Hír vagy a Fotógalériába kép feltöltésekor minden tanuló és szülő értesítést kap. A weboldal speciális modulokat tartalmaz, amelyek kapcsolódnak az EduPage-hez. Könnyen közzéteheti a menza menüjét, a közelgő eseményeket, órarendet, jelentkezési lapot. A weboldal létrehozásához nincs szükség előzetes tapasztalatra. Az egyszerűen használható varázsló végigvezeti Önt az elkészített testreszabható terveken.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Osztálynapló

Az EduPage osztálynapló visszajelzi az órarendben végrehajtott változásokat, a cseréket és az eseményeket. Csak válassza ki a tanóra témáját a tanítási tervéből, és máris ellenőrizheti a tanulók részvételét. Az unalmas adminisztráció megváltozott egy hasznos funkcióra. A szülők jobban tájékozottak lesznek arról, mit tanultak gyermekeik. Így ők a nehezebb témákban segíthetnek is nekik.

Tanítási tervek

Készítse el tantervét a tanév elején. Nem szükséges beírni a teljes tananyag tervét az osztálynaplóba. Egyszerűen válassza ki a tervéből a kívánt tervét, amikor szeretné. A tervben láthatja, hogy a tanterv mely részeit tanították már meg, és az erre szánt idő mennyiségét.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Előkészületek az órákra

A tanár jegyzeteket, előadásokat, képeket, utólagos kérdéseket készíthet a terv témáihoz. A terv, az oktatási normák és az előkészületek összekapcsolása segít abban, hogy anyagai rendezettek maradjanak az egész tanév során.

Hatékony e-learning eszköz

Az EduPage lehetővé teszi, hogy gyorsan elkészítsen egy szép prezentációt, tesztet vagy HW-t az Ön vagy más tanárok által készített anyagokból. Kinyomtathatja a tesztet, vagy ezt a hallgatók online is megtehetik, a rendszer automatikusan kiértékeli.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Interaktív órák

Mutassa be tananyagait interaktív táblán vagy projektoron. A diákok okostelefonjukon keresztül csatlakozhatnak az előadáshoz, és válaszolhatnak az előadás kérdéseire. Az EduPage kiértékeli a válaszokat és elmenti az Eredmények mappába.

Eredmények

Az Edupage automatikusan értékeli az online teszteket. Hatékony eszközt nyújt a nyomtatott tesztek kiértékeléséhez is. A részletes statisztikák megmutatják, hogy a hallgatók miként fogadták el az egyes normákat, és nyomon követheti az egyes hallgatók fejlődését is.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Értékelések

Jutalmazza a diákokat osztályzatokkal, pontokkal, százalékokkal, ... A diákok és szüleik azonnal értesítést kapnak az új osztályzatról a telefonjukon. Rugalmas beállításainkkal tisztességes szabályokat állíthat be az adott feladat súlyának kiszámításához az záró értékeléshez. Az átlagos és a végső értékeléseket automatikusan elvégzi.

Részvétel nyomon követése

A szülők tájékozódni szeretnének gyermekeik iskola látogatásáról. Tájékoztassa őket a gyermek iskolába érkezéséről vagy az iskolából való távozásáról. Egyszerűsítse saját munkáját a hiányzások összegzésével.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Hiányzási igazolások

A szülők hiányzási igazolást írhatnak arra az időre, amikor a tanuló hiányzott az órákról. Az időt, a dátumot és a távollét okát a szülő beviheti a rendszerbe. A tanár egy kattintással elfogadhatja vagy elutasíthatja a távollétet. Az EduPage nyomon követi a tanulók megmagyarázhatatlan hiányzásait, és emlékezteti a szülőket, hogy írják meg a távollét okát. Az EduPage elektronikus hiányzási jegyzeteket lehetetlen hamisítani. Az összes hiányzási igazolás listája és előzményei mindig elérhetők. Iskolai rendezvény esetén a tanár egyetlen távolmaradási igazolással felmentheti a jelenlévő diákokat a részvételtől.

Hozzáférés-szabályozás

A beléptető rendszer összekapcsolódik az iskola aScÓrarend, aScHelyettesítés és EduPage programjaival. A rendszer hardver része regisztrálja a tanárok és a diákok hozzáférési kártyáit vagy bilétáit, és az információkat átadja a szoftver jelenléti regisztrációs részének.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Kifizetések

Adja meg a kifizetendőket, küldjön értesítéseket a szülőknek. Importálja a befizetéseket egy bankszámláról, és automatikusan feleltesse meg azokat a megrendelésekkel. Az EduPage fizetési rendszer (integrált webáruház) rengeteg munkát takarít meg Önnek, és felszabadítja tanárait, hogy ne kelljen pénzt gyújteniük a tanítási órákon (csak az oktatással foglalkozzanak).

Iskolai étkezde szoftver

A diákok megtekinthetik az étlapot, megrendelhetik vagy lemondhatják az étkezést. Válasszon a kínált ételek közül. Kezelje az allergéneket, a tápanyagokat. Rögzítse és használja újra a receptjeit.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Előírások

Az EduPage olyan kormányzati vagy iskolai előírásokat (normákat) tartalmaz, amelyeket a tanároknak be kell tartaniuk az óráik során. A szabványok használata segít a tanárnak azonosítani azokat a témákat, amelyek továbbra is problémákat okoznak a diákoknak.

Hasonlítsa össze a szabványokat

Könnyű összehasonlítani az egyes tanulók vagy az egész osztályok eredményeit - az egyéni normák szerint. Készíthetnek-e a hallgatók szimmetrikus képet? Tudják, hogyan kell használni a pytagorasz-tételt a való életben?


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Anyagok megosztása a tanárok között

A tanár megoszthatja munkáját a kollégákkal. A tanárok megoszthatják a tanítási terveket, előadásokat, teszteket és egyéb anyagokat az EduPage-ben.

Házi Feladat (Otthoni munkavégzés)

A tanárok kijelölik a Házi Feladatot, erről a tanulók és szüleik értesítés útján azonnal tájékozódhatnak. A tanár online HF-et rendelhet a hallgatókhoz. A rendszer értékeli a hallgatók válaszait. A tanárnak nem kell drága időt tölteni a HF értékelésével.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Kompetencia alapú értékelés

A hagyományos értékelés (osztályzatok, pontok vagy százalékok) mellett az EduPage támogatja a hallgatók kompetencia alapú értékelését, beleértve az önértékelést is.

Tanulók előrehaladásának követése

A tanuló lemaradt? Javulnak az osztályzataik? Adja meg a hallgató teljesítményét tágabb kontextusban. Tekintse meg a tanuló eredményeit az egész osztály szemszögéből.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Viselkedés és észrevételek

A tanulók viselkedése egy minőség, amelyet minden témában értékelnek, nem külön tanórában. A tanárok osztályzatokkal, pontokkal vagy megjegyzésekkel értékelhetik a diákok viselkedését.

Bizonyítványok létrehozása

Segítünk Önnek az év végi bizonyítványok személyre szabásában, hogy azok megfeleljenek az összes helyi előírásnak. Nyomtassa ki a hallgatóknak a féléves vagy évvégi bizonyítványokat. Az igazolások áttekintést nyújtanak a hallgatók különböző tantárgyakban elért eredményeiről, látogatottságáról, helyezéséről, …


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Jelentés tervező

Az EduPage különféle kimutatásokat, jelentéseket készít az iskolai vagy kormányzati igényeknek megfelelően. A jelentések az összesített adatok és a részletes listák kombinációit jelenítik meg.

Naptár

A tanárok vagy az adminisztrátorok iskolai eseményeket, például beszélgetéseket, kirándulásokat vagy iskolai szüneteket felvehetnek egy közös iskolai naptárba. Kapcsolódik az osztálynaplóhoz.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Szoba vagy rendezvény foglalás

Az EduPage-ben könnyű szobát vagy tanári értekezletet foglalni eseti jelleggel. Az EduPage ötvözi az naprakész információit órarendekből, a hiányzó tanárokat és eseményeket. Megtalálja a találkozó számára legmegfelelőbb szobát minden résztvevő számára kedvező időben. A foglalás azonnal megjelenik az órarendekben és a résztvevők óra nyilvántartásában. Az összes résztvevőt azonnal értesítik. Szobát közvetlenül az osztálynaplóban lehet lefoglalni. A tudományos laboratóriumokat és a számítógépes helyiségeket végül jól fogják hasznosítani. Soha egyetlen osztályban nem ütközik két osztály.

Az adminisztrátor rálátása

Egyetlen hely, ahol betekintést nyerhet az iskolái mindennapi működésébe. Az EduPage kiemeli azokat a területeket, amelyek potenciális problémákkal küzdenek. A tanulókat a oktatási terv szerinti csoportokba sorolták? Betartják-e a tanárok tanítási terveiket? Az EduPage jelzi munkatársainak teljesítményének kritikus pillanatait, hogy segítsen nekik megoldásokat találni és sikereket elérni. Kezelje iskoláját pontos és naprakész adatok alapján.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Szülők

Bevonhatja a szülőket a folyamatba.>br> Az EduPage automatikusan értesítheti őket a részvételről, az osztályzatokról vagy a teszt eredményeiről. A szülő panaszkodás helyett segít a gyereknek.

Kommunikáció

Az EduPage hatékony kommunikációs rendszert kínál. A szülők, a diákok és a tanárok üzeneteken keresztül kommunikálhatnak egymással. A mobil alkalmazással rendelkező címzetteket azonnal értesítejük az üzeneten keresztül.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Felhasználói jogok

A rendszergazdák átruházhatják az egyes EduPage modulok vagy funkciók adminisztrációs jogait egy adott tanárra. Az adminisztrátor az összes átadott jogot láthatja a listában. Egyszerűen adhatja hozzá vagy vonhatja vissza a hozzáférési jogot.

Regisztráció

A Regisztrációs modul lehetővé teszi az iskola számára, hogy könnyen adminisztrálja a különféle iskolai rendezvények regisztrációját, mint választható szemináriumok, érdeklődő csoportok, utazások, kirándulások stb. A diákok a regisztrációt mobil alkalmazáson keresztül végezhetik.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Szülői - Tanári találkozók

Adjon meg konkrét időpontot és dátumot a tanulóival és szüleikkel találkozáshoz. A tanári konzultációra idő intervallum lefoglalása a diákok és szüleik által is lehetséges. A tanár is foglalhat találkozót a szülőkkel.
Használja ezt a funkciót rendszeres heti értekezletekre, esetleg az egész iskola szülői és tanári találkozó eseményre.

Kérések

Az EduPage összehangol mindent, ami a tanári vagy hallgatói kérésekkel kapcsolatos - egyetlen sima folyamattá. A tanár kérheti például a távolmaradását. A meghatalmazott személy elfogadhatja a kérést. Az EduPage azonnal regisztrálja a tanárt távolmaradóként, és megadja a lehetséges helyettesítő tanárok listáját. A távolléti feljegyzés automatikusan létrejön. A szülők is kéréseket nyújthatnak be a tanároknak. A meghatalmazott személyeket azonnal értesítik az új kérelemről, amit ők bármikor, bárhol jóváhagyhatnak. Minden kérés és azok előzményei tárolódnak és elérhetők bármikor a kérések archívumából.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Felvételi

Kényelmes módja összegyüjteni és kezelni a jelentkezők adatait a felvételi eljárás során. Tegye közzé az elektronikus jelentkezési űrlapot a felvételi információkkal együtt az iskolája weboldalán. A pályázók kitöltik az összes szükséges adatot online és benyújthatják a kérelmet. A jóváhagyott kérelmek automatikusan importálódnak az EduPage programba. Megszünteti a szülők kézírásának megfejtését és azok által okozott hibákat.

Eredmények és díjak

A diákok eredményei mutatják be legjobban az iskoládat. Tedd közzé őket az iskolád weboldalán. Az elért eredményekről és díjakról közzétett információk motiválják a diákokat, jutalmazzák tanáraikat, vonzzák a többi tehetséges hallgatót.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

Képgaléria

Kezelheti az iskolai események fényképeit. Tegyen közzé fotókat az iskola weboldalán vagy az osztály hirdetőtábláján. Készítsen galériákat és albumokat. Használja az EduPage mobil alkalmazást fotók hozzáadására közvetlenül egy esemény közben.

Szervezzen gyorsan felméréseket és gyűjtsön eredményeket

Könnyű új felmérést készíteni, és meghatározni, melyik csoport szavazhat - tanárok, diákok vagy szülők. Felmérések egész iskoláról vagy osztályról. Gyors visszajelzést kaphat a válaszadóktól egy adott témában.


aScÓrarend online
aScÓrarend online

aScOrbit

Egy rendszer az iskolai körzetek vagy az iskolahálózatok vezetői számára. Különálló iskolák áttekintése. Iskoláinak összesített adatai. Tanárok, diákok, tantárgyak, fizetések, étkezés, ...

Jövőbiztos

Segítjük az iskola növekedését, és elősegítjük a felkészülését a jövőre - bármilyen is legyen a jövő. Az EduPage biztonságosan segíti Önt az oktatási rendszerekben megjelenő újszerű megvalósításoknál


aScÓrarend online