info@mrsoft.eu
+36 20-943-4676
logó

aScÓrarend - a professzionális órarend generáló

  • 30 éve fejlesztik
  • 190 országban közel
  • 200.000 iskola vásárolta meg
  • 8.000.000-nél több órarend táblázatot készítettek már vele
  • Számos díjat kapott a Pedagogika, Schola Nova és az Edukacia kiállításokon.

Szlovákia és Brazilia összes általános és középislolájában is az aScÓrarend programot alkalmazzák az órarendek készítésére.
Használják többek között a Francia, Angol, Mexikói, Svájci, Lengyel, Kínai, India, Arab Emirátusokban, Ausztráliában, a legkülönbözőbb felekezeti és alapítványi iskolákban is.

Igen széleskörü igényeknek képes megfelelni.
A jó paraméterezhetőségével, könnyű kezelhetőségével, az iskolák többségében eddig is alkalmazott legjobb eljárással, az egyes tantárgyaknak megfelelő színes kártyák elhelyezésével készíti az órarendet, így azok a személyek is eredménnyel használják akik eddig nem foglalkoztak ilyen feladattal.

A használóik szerint mindent tud amit egy korszerű órarend programtól elvárnak. A kis általános iskoláktól az egyházi, alapítványi, művészeti, speciális és szakiskolákon keresztül a legnagyobb szakközépiskolákig a használói elégedettek a szolgáltatásaival.

Miért kedvelik?

Az aScÓrarend program nem csak segít az órarend elkészítésében, hanem egy teljes órarendet generál, mely megfelel az iskola valamennyi pszichohigénikus és organizációs követelményének. A program automatikusan elkészíti a felhasználó által megadott adatoknak és követelményeknek megfelelő optimális órarendet.

Segítségével bármikor könnyen módosítható az órarend az órák áthelyezésével. A program az ilyen módosítás során is figyel a megadott feltételek betartására és nem engedi meg az órák ütközését. A megváltoztatott órarend is bármikor könnyen kinyomtatható.

Az aScÓrarend program segít a tanév folyamán felmerülő változások megoldásában is (pl. megváltozott órakötelezettség, betegállomány, stb.). A tanárok könnyen áttekinthető órarendje biztosítja, hogy gyorsan meg lehessen találni a helyettesítésre legalkalmasabb tanárt.

Az egyszerű használat, és a részletes segítő oldalak biztosítják, hogy hatékonyan lehessen elkészíteni az iskola órarendjét.

Referencia:

Kérdezzen rá más iskolákban, melyik órarend programot ajánlják!
Magyarországon több mint 1.500 intézmény vásárolta meg 1998 óta!